5 березня у Березнівській громаді було відкрито чергові класи безпеки
опубліковано 06 березня 2024 року о 15:05

5 березня у Березнівській громаді було відкрито чергові класи безпеки. Безпековий простір облаштували для учнів на базі Березнівського ліцею № 2 та опорного закладу Прислуцький ліцей. Таким чином, у закладах освіти Березнівської міської ради забезпечено функціонування чотирьох класів безпеки.

У заході з нагоди урочистого відкриття класів безпеки взяли участь Березнівський міський голова Руслан Пилипчук, начальник департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро Коржевський, заступник начальника департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Марина Пашковська, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради Анатолій Гудько, начальник відділу освіти, культури, спорту управління охорони здоров’я, освіти, культури, спорту Рівненської районної державної адміністрації Марія Жильчук, представники районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області, Рівненського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області.

Нагадаємо, що «Клас безпеки» – це всеукраїнський проєкт, мета якого навчання дітей правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, їх ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проєкт реалізує Міністерство освіти та науки України на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Під час заходів з нагоди відкриття класів безпеки у Березнівському ліцеї №2 та опорному закладі Прислуцький ліцей для дітей в ігровій формі провели перші навчальні уроки безпеки. З метою кращого засвоєння теоретичних знань про пожежну безпеку та надання домедичної допомоги, для юних слухачів рятувальники влаштували майстер-класи. Учні отримали масу позитивних емоцій та нові знання.

Робота щодо створення класів безпеки у Березнівській громаді триває, адже в умовах війни однією з базових потреб дитини є безпечне освітнє середовище.


В публікації використані інформаційні матеріали Березнівської міської ради

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux