14 та 15 жовтня у Рівненському районі провели в останню путь одразу п’ятьох воїнів
опубліковано 16 жовтня 2023 року о 16:23

14 та 15 жовтня у Рівненському районі провели в останню путь одразу п’ятьох воїнів, які загинули боронячи від окупантів Україну.

14 жовтня 2023 року м.Рівне прощалося із полеглим солдатом Іваном Довбенком.

50-річний солдат Іван Довбенко загинув 11 жовтня 2023 року унаслідок мінометного обстрілу, виконуючи бойове завдання, поблизу села Роботине Запорізької області.

Воїн народився 27 лютого 1973 року в місті Рівному. Іван здобув освіту механіка в Квасилівському професійному училищі. Потім працював на Рівненській фабриці нетканих матеріалів та навчався у Рівненському економіко-технологічному коледжі НУВГП. Герой не служив у війську, однак, отримавши повістку у квітні 2023 року, без вагань вступив до лав ЗСУ.

В Героя залишилася дружина та двоє доньок. Поховають Івана Довбенка на кладовищі у с.Обарів.


В суботу Бабинська громада останнім земним шляхом провела загиблого воїна Миколу Калька.

40-річний солдат, житель с.Мнишин Микола Калько загинув 9 жовтня 2023 року районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Односельчани, друзі, рідні зібралися, щоб попрощатися із полеглим воїном на подвір’ї його рідного дому у с.Мнишин, заупокійна служба відбулася у Свято-Покровському храмі, церемонія поховання завершилася на місцевому кладовищі.


У с. Користь Корецької громади 15 жовтня в останню дорогу провели полеглого воїна Владислава Черниша. Захисник загинув 9 жовтня внаслідок отриманих поранень, несумісних з життям, у районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Владислав Черниш народився у 1993 році. Молодий чоловік не встиг створити сім’ю, продовжити свій рід чи побудувати успішну кар’єру, але встиг дати відсіч російському ворогу. Воїн впевнено став на захист Батьківщини, відважно бився з ворогом і мужньо загинув за Україну.

Війна забрала життя Анатолія Гомана, 1975 року народження, жителя села Городище Білокриницької громади.

Молодший сержант Анатолій Гоман загинув 11 жовтня 2023 року, виконуючи бойове завдання, поблизу населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області.

Анатолій мужньо виконував свій військовий обов’язок та загинув за вільне і мирне майбутнє України.


15 жовтня Острозька громада урочисто провела в останню путь загиблого воїна Дмитра Гопанчука. 37-річний мешканець с.Грозів загинув 10 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Першотравневе Харківської області.

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям! Глибокі та щирі співчуття рідним! Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux