4 серпня в селі Колоденка Рівненського району попрощалися із загиблим військовослужбовцем, жителем села Богданом Тимчуком
опубліковано 04 серпня 2022 року о 17:41

4 серпня в селі Колоденка Рівненського району громадськість, керівники місцевих органів влади попрощалися із загиблим військовослужбовцем, жителем села Богданом Тимчуком, 1969 року народження.

Богдан народився та виріс у селі Колоденка. Навчався в Колоденській школі, вступив у Мирогощанське професійно-технічне училище. Строкову службу проходив у артилерійських військах у Красноярську. Після служби закінчив навчальні курси водія. Розпочав роботу в підприємстві КОМТранс. Згодом оформив статус підприємця та створив власну справу – фірму «Світанок», займався фермерським господарством.

29 травня 1994 року одружився, спільно з дружиною мають чотирьох чудових синів.

Богдан дуже любив і піклувався про свою сім’ю, був люблячим чоловіком, батьком. Односельчани, друзі пам’ятають його усміхненою, життєрадісною, позитивною людиною, завжди був готовий допомогти іншим.

Із початком російського вторгнення, на виклик військкомату, 23 квітня чоловік вже був на навчальному полігоні в селі Стриганці Львівської області, орієнтовно через місяць був переведений у 10 гірськоштормову бригаду в селищі Коломия Закарпатської області, на Тучинському полігоні здобув навики навідника-оператора БМП. 13 червня частину бригади було відправлено на схід нашої країни. База дислокації була в Краматорську. Богдан воював у населених пунктах Лисичанськ, Бахмут, після другого бою в Друшківці 27 червня потрапив у санчастину, де реабілітувався 5 днів.

28 липня воїн отримав осколкове поранення внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області, 30 липня помер у Краматорській міській лікарні№ 2 від ускладнень унаслідок отриманих поранень.

Заупокійна служба за загиблим захисником відбулася в Свято-Троїцькому храмі села Колоденка.

Похоронили Героя на кладовищі в селі Колоденка.

Громада, дружина, діти, рідні, друзі втратили свого захисника-Героя.


Богдан Тимчук – військовослужбовець Збройних Сил України, в мирний час працював, любив і турбувався про свою сім’ю, мав, як і кожна людина, плани в житті, та з вторгненням ворога в країну, громадянин України, мужній чоловік найпершим завданням для себе обрав захист своєї землі, своєї родини, своїх земляків, своєї України і за них віддав життя.

Вічна слава Герою!

Хай пам’ять про захисників України в усіх поколіннях народу України буде вічною!

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux