31-шу річницю Незалежності України відзначили в Рівненському районі
опубліковано 25 серпня 2022 року о 16:26

З нагоди Дня Незалежності України в громадах Рівненського району пройшли різноманітні культурно-мистецькі та благодійні заходи.

«До твого серця, Україно, свою долоню прикладу» - під такою назвою у Корці 24 серпня відбувся благодійний патріотично-мистецький захід.

На учасників дійства очікувала благодійна виставка-ярмарок від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та старостинських округів Корецької громади та музичні вітання від талановитої молоді Кореччини.

Також, у ці дні у Великоомелянській територіальній громаді відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 31-річниці Дня Незалежності України. Крім святкових заходів був підписаний меморандуму про партнерство та співпрацю з Республікою Польщею, на який завітала голова Українсько – Польського союзу ім. Томаша Падури Ева Маньковська. Крім того, Великоомелянський сільський голова Алла Карпюк та голова Українсько – Польського союзу ім. Томаша Падури Ева Маньковська, символічно запустили голубів миру, з вірою у Перемогу та знак подяки воїнам ЗСУ!

21 серпня в Городоцькій територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 31-ї річниці Незалежності України. Крім того, в населених пунктах Городоцької сільської ради відбулася ціла низка святкових концертів та ярмарків, під час яких були забрані кошти для ЗСУ.

Урочистості з нагоди Дня Незалежності України відбулися і в смт Оржів Клеванської громади. Під час святкування було зібрано близько 20 тисяч гривень на потреби Збройних Сил України.

Цими днями вшановували Державний Прапор України та відзначали 31-у річницю незалежності і в Малинській громаді.

Вшанували найбільше свято українців і в Малолюбашанській сільській раді, де відбувся святковий концерт, вручення грамот та подяк волонтерам , військовослужбовцям, громадським активістам та священнослужителям, всім тим, хто невтомно наближає Перемогу.

Це не повний перелік заходів, які відбулися в громадах району. І не сирени, і не загроза ракетних ударів, не завадили відзначити це по справжньому величне для кожного українця свято!





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux