30 грудня у Рівненському районі в останню земну дорогу провели чотирьох захисників - Юрія Омельчука, Олександра Зазонюка, Сергія Сала та Олександра Осійчука
опубліковано 30 грудня 2022 року о 16:37

Сьогодні, 30 грудня у Рівненському районі в останню земну дорогу провели чотирьох захисників, які віддали своє життя у війні з російськими окупантами – Юрія Омельчука з Корецької громади, Олександра Зазонюка з Костопільської громади, Сергія Сала з Рівного та Олександра Осійчука з Березнівської громади.

44-річний рівнянин Сергій Сало вже був у 2018 році добровольцем у зоні проведення АТО на сході України, тож, коли 24 лютого розпочалася повномасштабна війна, без найменших вагань пішов у військкомат. Сержант Сергій Сало служив на найгарячіших ділянках фронту. Життя військовослужбовця обірвалося на Харківщині, в районі міста Куп’янськ. Він безмежно любив свою сім'ю: дружину, сина й доньку. Сьогодні з ним попрощалися на головній площі Рівного.

30-річний стрілець-санітар десантно-штурмового батальйону Олександр Осійчук загинув 21 грудня під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області. Військовослужбовець народився та проживав у с.Городище Березнівської громади. В загиблого бійця залишилася згорьована матір, брати та сестри. Сьогодні на рідній Березнівщині його провели у останню земну дорогу рідні, друзі, знайомі та незнайомі люди, які вдячні Герою, за те, що ціною власного життя заплатив за наше майбутнє.

25 грудня поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєверодонецького району Луганської області загинув солдат Олександр Зазонюк. Олександр народився 11 березня 1984 рок в м.Костопіль. Навчався в загальноосвітній школі №6, закінчив Костопільський технологічний коледж. Після проходження строкової служби в ЗСУ, Олександр вступив до Львівського національного лісотехнічного університету. В мирний час працював майстром в художній студії з виготовлення меблів.

В Героя залишилися батьки, дружина та донька. Три рідних брата Олександра також захищають нашу країну від російського загарбника.

30 грудня в востанню земну дорогу провели військовослужбовця Юрія Омельчука з Корецької громади. Напередодні, мешканці Корця зустрічали труну із загиблим Героєм, а вже сьогодні військового поховали у рідному селі Річки Корецької громади.

Юрій Омельчук народився 12 серпня 1992 року у Річках. Закінчив Річецьку школу, далі вступив у Соснівське училище, де опанував професію столяра. З початком повномасштабної війни пішов захищати Україну.

19 грудня під час наступальних дій із звільнення нашої землі загинув на Донеччині, у районі Бахмута.

Був одружений, залишилися згорьовані батьки, овдовіла дружина та двоє маленьких діток.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux