3 серпня в Рівненському районі попрощалися із захисниками України
опубліковано 03 серпня 2022 року о 17:06

3 серпня в селі Бронники Городоцької сільської ради громада попрощалася з військовослужбовцем Збройних Сил України Віктором Захарчишиним, 1987 року народження.

Чоловік був мобілізований у березні 2022 року,

стрілець-помічник гранатометника солдат Віктор Захарчишин загинув 30 липня внаслідок кульового поранення, несумісного з життям, у районі населеного пункту Павлівка Донецької області, захищаючи Україну від російського агресора.

Заупокійна служба за загиблим захисником відбулася в храмі Покрови Пресвятої Богородиці.

Похоронили воїна в селі Бронники на місцевому кладовищі.

Вічна пам’ять Герою!


     Цього ж дня в Рівному на площі перед Свято-Покровським собором керівники місцевих органів влади, громадськість попрощалися із старшим лейтенантом Вадимом Карповичем.

Вадим народився в селі Великі Озера колишнього Дубровицького району, коли йому виповнилося 8 років, родина переїхала в Херсонську область.

Чоловік працював у міліції, в 2008 році звільнився за власним бажанням. У 2015 році його мобілізували, рік війни служив у зоні АТО, потому повернувся додому, однак згодом вирішив підписати контракт із ЗСУ.

В мирному житті Вадим захоплювався риболовлею, зацікавив нею й сина Андрія, якого любив понад усе на світі.

Війна наздогнала сім’ю в місті Берислав Херсонської області, Вадим у цей час воював на кордонах Луганщини. Щоб не потрапити в небезпечну ситуацію, сім’я військового переїхала в м.Рівне.

В житті Вадим Карпович був оптимістом, із вірою й твердим переконанням рухатися тільки вперед, небайдужим до проблем товаришів, на нього можна було покластися, про таких кажуть, що мав внутрішній стержень, абсолютно вірив у Перемогу, в нього домінувало бажання захищати, оберігати, відстоювати правду.

Військовий мав кілька контузій, однак після лікування знову повертався в свою частину, до побратимів.

40-річний старший лейтенант командир роти 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового Костя Гордієнка Вадим Карпович загинув 28 липня під час зенітно-ракетного обстрілу в селі Гончарівське Чернігівської області.

Похоронили Героя на кладовищі «Нове».

У споминах багатьох людей Вадим Карпович залишиться люблячим сином, коханим чоловіком, щирим братом, дядьком, вірним другом та побратимом, надзвичайно доброю людиною, а в історії України – справжнім патріотом і захисником своєї держави!


      У закритих домовинах повернулися з фронту до своїх рідних домівок українські воїни Віктор Франчук із села Яполоть Костопільської громади та Юрій Юрчук із села Кам’яна Гора Малолюбашанської громади.

Перед тим як доправити домовини з тілами загиблих на війні Героїв у рідні села, з ними
3 серпня попрощалися на майдані Шевченка в Костополі.


Віктор Франчук, 1994 року народження, був спокійним, врівноваженим, мовчазним, завжди чутливо відгукувався на потреби людей.

Від початку військових дій разом із дружиною займалися волонтерством, а в березні добровольцем пішов на службу в Збройні Сили України.

27 липня в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області в бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, водій гранатометного відділення взводу вогневої підтримки, солдат Віктор Франчук загинув у результаті артилерійського обстрілу з боку противника.

Похоронили військовослужбовця на місцевому кладовищі в селі Яполоть.

У жалобі без Віктора залишилися вагітна дружина, шестирічна донечка.


       3 серпня в Малолюбашанській сільській раді було оголошено Днем жалоби в зв’язку з похованням Юрія Юрчука, 1976 року народження.

Командир відділення такелажного взводу 2 гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону, старший солдат Юрій Юрчук 27 липня помер у госпіталі від поранень на фронті, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність своєї країни під час війни росії проти України.

Похоронили воїна на кладовищі в селі Кам’яна Гора.

Наші щирі співчуття родині Героя.


Мужні сини України віддали своє життя за Батьківщину, щоб ворог ніколи не зміг завоювати Україну, заперечити її Державну незалежність, суверенність, щоб Україна як Держава мала майбутнє!

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux