29 січня 2024 року у Рівненському районі попрощалися одразу із сімома полеглими воїнами
опубліковано 29 січня 2024 року о 17:16

29 січня 2024 року – це той оповитий гірким жалем і смутком день, у який мешканці району попрощалися одразу із сімома воїнами, чиї життя забрала війна.

Так, на центральному майдані Рівного в останню путь провели трьох мужніх Захисників України - Дмитра Каменчука, Михайла Ткачука та Олександра Усача.

Дмитро Каменчук народився в місті Рівне, проживав в селі Колоденка.

На фронт пішов добровольцем 8 березня 2022 року. Служив на Запорізькому, Донецькому та Дніпропетровському напрямках. Брав участь у визволенні Харківщини, за що отримав відзнаку.

48-річний старший солдат Дмитро Каменчук загинув 23 січня 2024 року на Харківщині.

Михайло Ткачук народився у селі Невірків.

У січні 2023 року Михайла мобілізували, а в червні він отримав важке поранення у руку, переніс не одну операцію. Це позначилося на здоров'ї Захисника, і 26 січня 2024 року 45-річний солдат Михайло Ткачук помер.

Олександр Усач народився у селі Балашівка. Він не мав досвіду військової служби, але коли ворог відкрито напав на рідну країну, покинув роботу за кордоном і повернувся в Україну, щоб добровольцем стати до лав ЗСУ.

Проте серце Героя не витримало навантаження, і 20 січня 2024 року 49-річний молодший сержант Олександр Усач помер у лікарні.

Важка втрата і у Березнівській громаді.

Сьогодні мешканці громади попрощалися із загиблим 36-річним Захисником Андрієм Артклебером, жителем села Бистричі. Оборонець захищав Україну від московських окупантів з липня 2023 року. Свій останній бій стрілець-помічник гранатометника аеромобільної роти прийняв 17 січня 2024 року у Луганській області.

У жалобі сьогодні Корецька громада.

Солдат Іван Троць, житель села Даничів загинув у боях на запорізькому напрямку 23 січня 2024 року. В неділю, 28 січня 2024 року, із Захисником прощалися на головній площі міста Корець, а сьогодні воїна останнім земним шляхом провели у його рідному селі.

Болюча втрата не оминула Шпанівську громаду.

На фронті загинув мешканець села Малий Олексин Микола Харук.

Військовослужбовець загинув 21 січня 2024 року під час виконання бойового завдання внаслідок обстрілу у Херсонській області. Виявивши хоробрість, стійкість і звитягу, Микола залишився відданим військовій присязі.

Бабинська громада із сумом провела в останню дорогу Героя Анатолія Сачука.

39-річний Захисник народився у села Дмитрівка. Загинув воїн під час виконання бойового завдання 21 січня 2024 року у Донецькій області.

Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну та за бажання жити на своїй, рідній, вільній українській землі. Низький уклін, вічна і світла пам'ять Воїнам-Захисникам. Не пробачимо окупантам терору і злочинів! Помстимося! Переможемо!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux