26 липня у Рівненському районі прощалися із загиблими військовослужбовцями - Володимиром Шнайдером, Назаром Вознюком та Романом Карплюком
опубліковано 26 липня 2023 року о 17:29

Сьогодні, 26 липня Рівненський район знову у жалобі прощався із загиблими Захисниками. Березнівська громада останньою земною дорогою провела померлого бійця Володимира Шнайдера, Костопільська – солдата Назара Вознюка, а м.Рівне - Романа Карплюка.

55-річний березнівчанин Володимир Шнайдер помер 21 липня 2023 року у госпіталі на Львівщині, виснажливе фізичне та психологічне навантаження далося в знаки і серце Захисника не витримало.

Володимир народився і постійно проживав у м.Березне. В 1985 році закінчив Березнівську середню школу № 2.

9 березня 2023 року Володимира призвали на військову службу. Боєць був сержантом, старшим навідником протитанкового взводу механізованого батальйону.

23-річний солдат Назар Вознюк загинув 22 липня 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок вибухової травми поблизу населеного пункту Андріївка Донецької області.

Назар народився 26 березня 2000 року в м.Костопіль. Закінчив Костопільську ЗОШ №2, згодом Кременецький професійний ліцей, де здобув професію кондитера. До того, як стати військовослужбовцем, працював у м.Костопіль охоронцем.

Назар був надзвичайно добрим та чуйним, принциповим та ініціативним, за що користувався авторитетом серед друзів та знайомих. А ще, був чудовим сином…

Назар Вознюк не служив у армії, проте спокійно залишатися вдома, коли в країні війна не міг. Тож у квітні цього року зважився та пішов у військкомат. Спочатку навчався військовій справі у м.Харків, а згодом поїхав у зону бойових дій.

Сьогодні тіло загиблого воїна поховали на рідній землі у м.Костопіль, а цей день у громаді оголошено Днем жалоби за вірним сином українського народу, патріотом та безстрашним воїном.

45-річний солдат, старший розвідник Роман Карплюк загинув 20 липня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Діброва на Луганщині.

Роман Карплюк народився у Рівному. Здобув освіту юриста, але за фахом так і не працював. Роман воював на найскладніших ділянках фронту, брав участь у боях за місто-фортецю Бахмут, захищав Україну на Луганщині.

Він був єдиним довгожданим сином у матері та батьком двох 19-річних синів-близнюків.

Спочивайте з миром, наші Захисники…

Глибокі та щирі співчуття рідним, близьким, друзям та військовим побратимам загиблих Героїв!

Сил родинам військовослужбовців, які поповнили Небесне воїнство, пережити важку та непоправну втрату.

Доземний уклін батькам, які виховали своїх дітей патріотами та вірними синами України!

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux