25 травня в Рівненському районі в останню путь провели загиблих військовослужбовців Дмитра Рицького, Віталія Підсадного та Євгенія Чирка
опубліковано 25 травня 2022 року о 17:26

25 травня в м.Костопіль у соборі Петра і Павла, що на майдані Т.Шевченка попрощалися з 22-річним загиблим військовослужбовцем Збройних Сил України Дмитром Рицьким.

Дмитро дуже любив свою маму, братів, сестер, любив життя, в спогадах рідних назавжди залишиться добрим, чуйним, веселим, і відповідальним. Як і кожен молодий чоловік, будував плани на майбутнє, гасло його життя – «Рухаюся тільки вперед!».

Із 2019 року воїн був учасником антитерористичної операції на сході України.

18 травня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в Донецькій області життя молодого захисника України обірвалося назавжди.

Похоронили Дмитра Рицького на «Новому» кладовищі поруч із іншими воїнами Небесного легіону.


Цього ж дня, в селі Великий Олексин Шпанівської сільської ради, відбулося прощання з учасником бойових дій 45-річним Віталієм Підсадним, який із перших днів пішов на війну захищати Україну від ворога, загинув 18 травня 2022 року біля Авдіївки Донецької області.

Батьки втратили сина, без тата залишився син.


25 травня громадськість Рівного віддала шану своєму земляку 48-річному Євгенію Чирку.

Він народився і все життя прожив у Рівному, з 1996 року працював стропальником на хімічному комбінаті «Азот». В 2015–2016 роках Євгеній служив у зоні АТО – коли отримав повістку, без сумніву пішов на службу, коли наприкінці лютого 2022 року розпочалася активна фаза війни, не став чекати повістки й на початку березня самостійно пішов у військкомат, щоб знову зі зброєю в руках захищати свою землю – воювати заради дітей.

2 травня на Донеччині під час мінометного обстрілу воїн отримав важке поранення, його життя намагалися врятувати медики в Дніпрі, однак 20 травня старший сержант Євгеній Чирко приєднався до Небесного війська... Похоронили Євгенія на кладовищі «Нове».

Надійний друг, завжди був готовий допомогти людям, чесний, порядний, хороший чоловік, батько, який надзвичайно любив дітей, віддавав їм всього себе, на першому місці завжди була сім’я, мандри, активний відпочинок, спільні велосипедні прогулянки – назавжди залишаться в спогадах дружини Ірини, сина Сергія, дочки Олександри.

Щирими словами співчуття підтримуємо сьогодні родини, близьких людей, друзів, побратимів, невимовний жаль від усвідомлення, що передчасно йдуть із життя наші мужні захисники…

Хай пам’ять про Героїв назавжди збережеться в душах вдячних земляків, у літописі нашої країни. Вічна слава воїнам-захисникам держави Україна!

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux