24 жовтня у Рівненському районі попрощалися із трьома захисниками України: рівнянином Андрієм Тимошенком, костопільчанином Сергієм Медведем та Давидом Купріянчуком із с.Малинськ
опубліковано 24 жовтня 2022 року о 17:05

24 жовтня у Рівненському районі попрощалися із трьома захисниками України, чиї життя обірвала війна: рівнянином Андрієм Тимошенком, костопільчанином Сергієм Медведем та Давидом Купріянчуком із с.Малинськ.

54-річний сержант Андрій Тимошенко загинув 15 жовтня поблизу села Трифонівка Херсонської області. Андрій народився у м. Рівне, навчався у 15 школі, закінчив Харківську юридичну академію. У 2015 році став на захист України від московської орди та добровольцем вирушив у зону бойових дій на сході України (АТО). Не міг бути спокійним, коли 24 лютого московська орда напала на Україну.

«Він був справжнім воїном світла, для якого відданість обов’язку, честь та гідність вартували надзвичайно дорого. Таким і пішов у засвіти» - каже брат Героя Ігор Тимошенко.

44-річний старший солдат, навідник Сергій Медвідь загинув 17 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області. Сергій був справжнім патріотом України – у 2015 – 2016 роках зі зброєю у руках боронив Вітчизну під час АТО на території Луганської та Донецької областей. А з березня 2022 року знову став на захист України від московської орди.

За свободу неньки-України й звільнення її від російських окупантів Герой, не вагаючись, віддав найцінніше, що тільки мав - власне життя.

20-річний Давид Купріянчук загинув 18 квітня під час ведення оборони міста Маріуполь. Лише 24 жовтня його поховали на рідній землі в с.Малинськ. У родині Давид був старшим із чотирьох дітей. Після закінчення 9-го класу навчався у Костопільському будівельно-технічному коледжі. Згодом був призваний на строкову службу, після закінчення якої був прийнятий на військову службу за контрактом у Національну гвардію України. З перших днів повномасштабного вторгнення росії Давид обороняв Батьківщину, з честю і до кінця виконував свій службовий обов’язок.

Віддати останню шану воїнам у містах Рівне та Костопіль, с.Малинськ зібралися рідні та друзі, військові побратими, представники влади, духовенство та громадськість.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців, які втратили найдорожчих людей.

Співчуття Малинській, Костопільській і Рівненській громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux