21 та 22 жовтня 2023 року у Рівненському районі попрощались із шістьма загиблими Героями
опубліковано 23 жовтня 2023 року о 11:01

21 та 22 жовтня 2023 року у Рівненському районі попрощались із шістьма загиблими Героями - Володимиром Целуйком, Олександром Кириченком, Сергієм Ковальчуком, Романом Семенюком, Олександром Їхало та Василем Зелінським.


Володимир Целуйко народився в м.Балаклія на Харківщині. Закінчив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Кадровий військовий був у найгарячіших точках із перших днів війни.

Володимир постійно був на зв’язку з дружиною. Надзвичайно турбувався і за дітей — 7-річного Даниїла, 22-річну Анастасію та 25-річну Дарію.

На жаль, 44-річний полковник Володимир Целуйко загинув 19 жовтня в результаті ворожого обстрілу ударним БПЛА під час виконання бойового завдання в районі Розівки Запорізької області.


Олександр Кириченко народився у селі Перемишель на Хмельниччині. У 2014 році добровольцем пішов служити у зону проведення антитерористичної операції. А вже 2017-го підписав контракт. Про службу рідним розповідав мало. Говорив, що просто повинен захищати, жодних подробиць, лише його “Все добре”. Мав 7-річного сина від першого шлюбу, хотів ще донечку. Нині його дружина вагітна, чекає дівчинку.

На жаль, 33-річний старший солдат, водій Олександр Кириченко загинув 19 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Зорівка Запорізької області, внаслідок нанесення удару противником ударним БПЛА.


Корецька громада попрощалася із захисником Сергієм Ковальчуком. Чоловік народився у селі Морозівка. Після закінчення місцевої школи вступив до Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному, де здобув професію механіка. Після проходження військової служби отримав звання сержанта. Працював у поліції, служив у званні капітана, за вислугою років пішов на відпочинок. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну чоловік добровольцем поповнив лави ЗСУ. Маючи два тяжкі поранення, за власним бажанням не брав відпустки.

Олександр помер 18 жовтня внаслідок бойових дій на Дніпровському напрямку. У чоловіка залишилися дружина та син, який служить у ЗСУ.


Корнинська громада провела в останню дорогу Захисника Романа Семенюка. Чоловік був родом з села Колоденка. Після початку повномаштабного вторгнення Роман став на захист України. Воїн загинув 15 жовтня в результаті ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.


Олександр Їхало народився 31 серпня 1982 року. Проживав у селі Бабин Бабинської громади. На жаль, 19 жовтня Герой загинув, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Вовчанськ Чугуївського району Харківської області. В Героя залишилися дружина та двоє дітей.


Василь Зелінський проживав у селі Мощаниця Острозької ТГ. На жаль, Герой загинув 19 жовтня внаслідок отриманих раніше поранень під час штурмових дій в районі населеного пункту Макіївка Луганської області. Василю назавжди залишиться 30 років.


Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям! Глибокі та щирі співчуття рідним! Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux