20 жовтня 2023 року в Рівненському районі попрощалися з Героями - Романом Боровцем, Володимиром Гойденком та Русланом Кравчуком
опубліковано 20 жовтня 2023 року о 15:32

Дощового ранку 20 жовтня 2023 року у Рівненському районі попрощалися з трьома загиблими воїнами – у Рівному зі Романом Боровцем та Володимиром Гойденком, в Острозькій громаді із Русланом Кравчуком.


Роман Боровець народився у селі Великі Межиричі на Кореччині, проте вже у дорослому віці разом із рідними переїхав на проживання у Рівне. Навчався у Великомежиріцькій школі, потім здобував фах психолога у Кременецькому педагогічному університеті. Проте за фахом не працював. Хоч строкову службу у ЗСУ не проходив, але вже 6 березня 2022 року добровольцем поповнив лави Збройних Сил.

Служба Романові подобалася, відчував себе на своєму місці та планував після перемоги залишитися служити в армії. За добрий характер отримав позивний “Добриня”, став командиром взводу.

29-річний молодший сержант Роман Боровець загинув 14 жовтня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання неподалік селища Райгородка Луганської області.

Поховали Романа на землі, де народився, у с.Великі Межиричі.


Володимир Гойденко народився на Луганщині 27 квітня 1972 року. Щирий патріот рідного краю не міг спокійно спостерігати за подіями, які відбувалися навколо.

Із 2016 року Володимир служив у війську, здебільшого перебував на Сході нашої країни. Продовжив стояти на сторожі спокою і після початку повномасштабного вторгнення. Був механіком кулеметного відділення.

51-річний старший солдат Володимир Гойденко, вірний військовій присязі, загинув 13 жовтня 2023 року у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

В Героя залишилася дружина та 10-річна донечка.


Війна знову принесла сумну звістку і в Острозьку громаду.

Так, 14 жовтня 2023 року, внаслідок мінно-вибухової травми в районі населеного пункту Райгородка Луганської області загинув мешканець села Вельбівно Руслан Кравчук. Герою назавжди залишиться 43 роки. Сьогодні з ним попрощалися на головній площі м.Острог та біля рідного дому загиблого воїна. Віддати останню шану та провести до місця вічного спочинку змогли рідні Героя, друзі, військові побратими, односельчани, представники влади та духовенства.


Схиляємо голови в скорботі, низько вклоняємося батькам за мужність синів,

висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, військовим побратимам полеглих Захисників! Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям, які віддали своє життя за Україну.

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux