20 вересня 2023 року у Рівненському районі відбулося прощання з чотирма загиблими воїнами
опубліковано 20 вересня 2023 року о 16:43

20 вересня 2023 року у Рівненському районі відбулося прощання з чотирма загиблими воїнами, які віддали життя за Україну.

Сьогодні Острожчина належно та гідно, живим коридором зустріла тіло загиблого воїна, мешканця с. Тесів Сергія Дацюка.

30-річний Сергій Дацюк загинув 14 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області. Церемонія поховання Героя відбулася в рідному селі загиблого воїна.

До Небесного війська захисників доєднався Андрій Козак з м.Березне.

41-річний воїн поліг 03 вересня 2023 року під час боїв з московськими окупантами поблизу населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

Андрій з січня цього року боронив Україну у лавах аеромобільного батальйону десантно-штурмових військ, був старшим стрільцем.

Ще одна непоправна втрата для Костопільської громади.

Молодший сержант Андрій Кошка загинув 14 вересня цього року поблизу населеного пункту Оріхове Запорізької області. Під час артилерійського обстрілу отримав поранення несумісні з життям.

Молодший сержант служив на передовій командиром відділення зенітно-ракетного взводу. Герой з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист незалежності України.

За період служби він побував у багатьох гарячих точках, де виявив мужність і сміливість. За період служби отримав не одну контузію.

Андрій був щитом для своєї родини, для сотень сімей, які завдяки його самовідданості, можуть спати спокійно. Захисник разом з дружиною виховував сина.

Сьогодні м.Рівне прощалося з 32-річним солдатом Юрієм Борисюком. Юрій — ко­ман­дир аеромобільного відділення а­еро­мо­біль­но­го ба­таль­йону. Був приз­ва­ний на вій­сько­ву служ­бу наприкін­ці чер­вня 2023 ро­ку Рів­ненсь­ким РТЦК та СП. Вір­ний вій­сько­вій при­ся­зі син Ук­ра­їни мужньо за­хи­щав рід­ну зем­лю від не­на­вис­но­го ро­сій­сько­го аг­ре­со­ра. У бою за Ук­ра­їну, за її сво­бо­ду і не­за­леж­ність, за мир в Ук­ра­їні від­дав най­до­рож­че — своє жит­тя.

За­ги­нув За­хис­ник 13 ве­рес­ня 2023 ро­ку внас­лі­док мі­но­мет­но­го обстрілу про­тив­ни­ком в районі од­но­го з на­се­ле­них пун­ктів на До­неч­чи­ні.

По­хо­ро­вали во­їна 20 ве­рес­ня 2023 ро­ку у рідному се­лі Се­ре­дин­ці Шепетівського району Хмельницької області.

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям! Глибокі та щирі співчуття рідним! Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux