20 травня громадськість Рівненського району назавжди попрощалася із загиблими Героями
опубліковано 20 травня 2022 року о 16:45

20 травня в смт Гоща на площі Героїв Майдану «живим коридором» у скорботі жителі зустрічали своїх Захисників-Героїв: Олександра Ільченка та Сергія Степанюка.

Олександр Ільченко був Людиною слова, Людиною сили, Людиною – зразком незламності й твердості духу, який понад усе любив Україну. Заради цієї любові віддав своє життя, не шкодуючи... Солдат загинув 11 травня 2022 року від мінно-вибухової травми та вогнепального осколкового поранення внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Тошківка Луганської області. Йому було 47 років. У чудового батька залишилися дружина та двоє дітей.

Чин похорону Олександра Ільченка відслужено в Свято-Михайлівській церкві смт Гоща. Поховали Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні військового оркестру.

Щира і чуйна людина, мужній патріот 56-річний Сергій Степанюк був одним із перших, хто пішов зі зброєю в руках захищати свою країну від ворога.

Старший сержант Сергій Степанюк загинув 13 травня внаслідок мінометного обстрілу в районі Новоукраїнки Донецької області.

Прощання із Сергієм Степанюком відбулося в селі Синів Гощанської селищної ради, чин похорону відслужено в Церкві Івана Богослова.

Він був люблячим чоловіком, прекрасним батьком. У Героя залишилися дружина та дві доньки.

Похоронили Сергія в рідному селі з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні військового оркестру.

20 травня в селі Друхів Березнівської міської ради попрощалися з Віктором Тимофієвим, 1971 року народження. Старший стрілець механізованого відділення Віктор Тимофієв загинув 12 травня 2022 року під час виконання бойових завдань у районі смт Тошківка Сєвєродонецького району Луганської області від поранення, несумісного з життям.

Заупокійна служба за загиблим захисником відслужена в Церкві Різдва Богородиці села Друхів. Похоронили Героя на місцевому сільському кладовищі.

У Віктора Тимофієва залишилися дружина, троє дітей.

Цього ж дня в селі Лінчин Березнівської міської ради відбулася церемонія військового поховального ритуалу захисника України Павла Зінкевича, 1995 року народження. Гранатометник механізованого відділення, старший солдат Павло Зінкевич, вірний військовій присязі, загинув 15 травня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі н.п. Долина Донецької області.

Заупокійну службу за загиблим захисником проведено в Свято-Введенському храмі села Лінчин. Похоронили військовослужбовця на місцевому сільському кладовищі.

Павло Зінкевич був єдиним сином у батьків.

20 травня в селі Решуцьк Олександрійська громада попрощалася із загиблим Героєм Валерієм Кривіцьким, 1972 року народження.

Валерій навчався в СПТУ №1 м.Рівне, здобув спеціальність маляр-штукатур. У 1994 році одружився. До війни працював у воєнізованій охороні залізниці СК Здолбунів.

31 березня 2022 року був призваний до військової служби. 12 травня в м.Харків у бою з окупантами Валерій отримав важке поранення в голову, 17 травня воїн помер.

Похоронили Героя на кладовищі в селі Решуцьк.

У Валерія Кривіцького залишилися дружина, дві доньки.

Військовослужбовці загинули, виконуючи бойове завдання, захищаючи суверенітет і незалежність своєї держави.

Втрата кожного військового болить нам усім. Їх подвиг, їхня жертовність навіки вписана в літопис великої держави Україна!

Схиляємо голови в скорботі, щиро підтримуємо, співчуваємо родинам, близьким людям, друзям, побратимам воїнів.

Слава військовослужбовцям України!

Пам’ятаймо!

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux