20 листопада 2023 року в Рівненському районі попрощалися із трьома мужніми воїнами – Андрієм Сивоконем, Андрієм Поліщуком та Юрієм Соломчуком
опубліковано 20 листопада 2023 року о 17:00

Засніженого дня 20 листопада 2023 року в Рівненському районі попрощалися із трьома мужніми воїнами, які віддали життя за Україну – Андрієм Сивоконем з Рівного, Андрієм Поліщуком з Острога та Юрієм Соломчуком з Великомежиріцької громади.

Сьогодні на майдані Незалежності м.Рівного попрощалися із Героєм Андрієм Сивоконем.

Андрій народився у Рівному 28 березня 1974 року. Навчався у місцевій 10 школі, здобув фах слюсаря-вентиляційника у 38 ПТУ, працював у КАТП-1728. Андрій не мав досвіду військової служби, але щойно отримав повістку — став на захист рідних у лавах ЗСУ. У червні 2023 року від отримав поранення, тривалий час лікувався, проходив реабілітацію. Та, на жаль, серце Героя не витримало. 11 листопада 2023 року 49-річний солдат Андрій Сивоконь помер у лікарні Запоріжжя.

Місто Острог прощалося із загиблим воїном Андрієм Поліщуком.

28-річний острожанин Андрій Поліщук загинув 13 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області.

Андрій Поліщук народився 25 червня 1995 року у м.Острог. Навчався у КЗ «Острозька спеціальна школа №2». А коли розпочалося повномаштабне вторгення ворога агресора на українські землі, сміливо взяв до рук зброю і пішов захищати свою Батьківщину. Андрій завжди був дуже хорошою, доброзичливою і щедрою людиною, всі, хто знав його, цінували за добре і щире серце. Він завжди був готовий прийти на допомогу та ділився крихтою. Саме таким його назавжди запам’ятають рідні, близькі та знайомі.


В жалобі сьогодні й Кореччина. 16 листопада 2023 року, під час виконання бойового завдання із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації в Луганській області героїчно загинув молодший сержант Юрій Соломчук, житель села Застав‘я Великомежиріцької сільської ради.


Приносимо щирі співчуття рідним, друзям та знайомим загиблих Героїв. Вони назавжди залишаться в нашій пам'яті справжніми патріотами та вірними Захисниками.

Глибоко сумуємо разом з родинами воїнів.

Світла пам‘ять Героям!


Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux