19 жовтня 2023 року у Рівненському районі попрощалися із загиблими воїнами
опубліковано 19 жовтня 2023 року о 16:55

Сьогодні, 19 жовтня 2023 року, у Рівненському районі навіки попрощалися одразу з чотирма Воїнами, які загинули на полі бою за Україну – у м.Рівному з Дмитром Одинцем, Дмитром Тихонюком та Анатолієм Солтисом і в Острозькій громаді із Русланом Приходьком.

Дмитро Одинець народився 4 березня 2000 року у Рівному. Навчався у 25 школі, потім у Київському національному університеті біоресурсів і природокористування. Крім того, був тренером з плавання для дітей. Згодом Дмитро захопився ІТ-діяльністю. Через професійну діяльність навіть на фронті мав позивний «ІТ».

Солдат Дмитро Одинець загинув 16 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Синьківка Харківської області.

Дмитро Тихонюк народився 20 лютого 1987 року у Рівному. Навчався спершу у 1, потім у 10 школі, згодом в училищі №1, після того закінчив РЕГІ (зараз МЕГУ ім. Дем’янчука). Працював кур’єром на “Новій пошті”.

Дмитро — старший із п’яти братів. Рано залишився без батька, тож відповідальність та піклування про дітей лягли на плечі матері — Неоніли Петрівни. А Дмитро, як найстарший, допомагав їй у всьому, був опорою та підтримкою.

З початку війни із п’яти братів Тихонюків служили у Збройних Силах України четверо. 28 вересня 2023 року родину сповістили, що один з братів зник безвісти. Досі не маємо жодної інформації про нього. Другий син — отримав поранення, зараз на реабілітації. Іще один воює на Запорізькому напрямі, а 36-річний Дмитро 11 жовтня 2023 року загинув поблизу міста Мар’їнка на Донеччині.

Анатолій Солтис народився у селі Привільне на Дубенщині. Навчався у місцевій школі, потім здобував фах у Мирогощанському технікумі. Після закінчення влаштувався на роботу в КП “Рівнеелектроавтотранс”. Тут і пропрацював понад 30 років електромонтером контактної мережі.

Мобілізували Анатолія 10 травня цього року. Служив на Куп’янському напрямку.

Життєрадісний та оптимістичний, він був упевнений у Перемозі і щоразу, коли говорив з рідними намагався їх заспокоїти та переконати, що все буде добре.

53-річний старший сержант Анатолій Солтис загинув 14 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі села Першотравневе Харківської області.

В загиблого воїна залишилися: старенька матір, дружина та двоє синів.

Острозька громада сьогодні прощалася із загиблим Героєм, мешканцем с.Слобідка Русланом Приходьком. 48-річний воїн загинув 11 жовтня 2023 року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Лиман Перший Харківської області.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux