18 грудня 2023 року у Рівненському районі прощалися із загиблими воїнами
опубліковано 18 грудня 2023 року о 16:28

18 грудня в Рівненському районі останнім земним шляхом провели двох воїнів, які поклали життя за Україну – рівнянина Олександра Жевняка та мешканця с.Копитків Володимира Ціпана.


Олександр Жевняк народився на Волині у селі Великий Омеляник 31 липня 1984 року. Навчався у Рівненському технічному коледжі, де здобув фах електромонтера.

У 2015 році Олександр боронив Україну на сході нашої держави , був учасником бойових дій.

Коли повернувся з АТО, продовжив працювати на АЗОТі. З початком повномасштабного вторгнення, з квітні 2022 року, був мобілізований до лав ЗСУ.

Останній рік його підрозділ боронив Мар'янський напрямок, служив на самому нулі.

Олександр дуже любив племінників, сестру, маму. Прагнув усім допомогти та підтримати, натомість у нього самого завжди все було добре...

На жаль, 10 грудня 2023 року сержант Олександр Жевняк загинув поблизу Новомихайлівки на Донеччині.

Прощання із Героєм відбулося на майдані Незалежності у Рівному. Поховали військовослужбовця у рідному селі Великий Омеляник поряд із могилою батька.


Здолбунівська громада сьогодні попрощалася із земляком, воїном ЗСУ Володимиром Ципаном.

Володимир народився на Здолбунівщині, у с. Копиткове. Закінчив місцеву загальноосвітню школу, згодом працював екскаваторником.

Коли почалася повномасштабна війна, одразу ж пішов на фронт добровольцем. З серпня 2022 року проходив службу на Херсонщині, згодом перебував на найгарячіших ділянках фронту Запорізької області.

Був вірним країні та військовому обов’язку, тож відмовився звільнитися з лав ЗСУ як батько трьох неповнолітніх дітей. 37-річний військовослужбовець Володимир Ципан загинув 17 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі.


Напередодні, 16 грудня 2023 року, у двох громадах - Дядьковицькій та Великоомелянській прощалися із Захисником Миколою Стецюком.

Микола Стецюк народився у 1973 році, мешкав у селі Милостів Дядьковицької сільської ради. Служив у званні солдата. На жаль, 7 грудня цього року військовослужбовець помер у Запорізькій області. Поховали Миколу в селі Велика Омеляна.


 Нехай в мирі спочивають душі Героїв, а пам’ять про них буде вічною…

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux