17 травня Олександрійська громада назавжди попрощалася із загиблим захисником України Аль Шамі Фаресом Недаль
опубліковано 17 травня 2022 року о 17:06

17 травня Олександрійська громада назавжди попрощалася із загиблим Героєм – захисником України Аль Шамі Фаресом Недаль, 1993 року народження.

Родом військовослужбовець із Рівного. З 1996 року проживав, навчався в Йорданії. В 2009 році переїхав на постійне місце проживання в м.Рівне. Вступив до Національного університету водного господарства та природокористування, однак у 2013 році забрав документи з ВНЗ і підписав контракт зі ЗСУ, бо вирішив, що його професія – Батьківщину захищати.

Відтоді воїн був у гарячих точках, зокрема з 2014 року – на сході нашої країни. В цей період познайомився з Надією з села Олександрія Рівненського району, згодом створили хорошу сім’ю.

Фарес закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. З 2021 року – командир механізованої роти позначення дій противника батальйону позначення дій противника Навчального центру підготовки підрозділів військової частини.

Він був хоробрим воїном, вірним та відданим військовій справі. Мужньо й відважно боровся до останнього подиху.

За визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні національної безпеки, бездоганну військову службу, зразкове виконання військових обов’язків в умовах воєнного стану та виявлені при цьому високий професіоналізм, честь і доблесть старший лейтенант Аль Шамі Фарес Недаль неодноразово був нагороджений.

12 травня близько 21 години командир механізованої роти Аль Шамі Фарес Недаль у районі населеного пункту Рубіжне Харківської області потрапив під обстріл противника. Внаслідок отримання кульового поранення Фарес загинув.

В офіцера залишилися мама, батько, брат, дружина, донька.

Похоронили воїна Аль Шамі Фареса Недаль на кладовищі села Олександрія.

Сьогодні ми сумуємо разом із вами, ця кривава війна забрала ще одного молодого воїна, непоправно зупинила ще одне життя.

Низький уклін тобі, Герою!

Пам’ятатимемо!

Шануємо кожного, хто віддав своє життя за свободу і вічне життя України!


Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux