17 листопада в Рівненському районі попрощалися з чотирма захисниками: Миколою Омельчуком, Дмитром Марцинковським, Володимиром Єлістратовим та Павлом Бондарцем
опубліковано 18 листопада 2022 року о 08:46

17 листопада в Рівненському районі відбулося прощання з чотирма захисниками, які поклали життя за Україну і наше майбутнє: Миколою Омельчуком зі Здолбунова, Дмитром Марцинковським з Рівного, Володимиром Єлістратовим із с.Слобідка Острозької громади та Павлом Бондарцем із смт Гоща.

31-річний солдат Дмитро Марцинковський загинув 9 листопада внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини на Донеччині. Дмитро Марцинковський народився та виріс у Рівному. Здобув фах системного адміністратора. Упродовж восьми останніх років працював менеджером з продажу. Одружився, любив з дружиною подорожувати різними країнами, будував плани на майбутнє, чекав народження дитини. Проте, усі плани зруйнувала війна.

36-річний старший солдат Микола Омельчук загинув 13 листопада виконуючи бойове завдання у Сватівському районі на Луганщині, лишаючись вірним військовій присязі, виявивши мужність і стійкість. Микола народився у Здолбунові, зростав у родині разом з двома старшими сестрами. Навчався у Здолбунівській школі №6. Згодом працював на будівництві. Завжди був енергійним, любив свою роботу. Микола Омельчук був учасником бойових дій (АТО) на сході України у 2015 році, не лишився осторонь, коли росія розв’язала повномасштабну війну у лютому 2022 року.

32-річний солдат-кулеметник Павло Бондарець загинув 12 листопада в наслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини в районі населеного пункту Павлівка Донецької області. Павло народився та виріс у селі Красносілля, там навчався у місцевій школі, пізніше закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет, факультет здоров'я, фізичної культури та спорту. Наприкінці серпня Павло поповнив лави Збройних Сил України. Щирий, енергійний та завжди усміхнений, вірний патріот рідної землі - саме таким пам’ятатимуть Павла друзі та однокласники, всі, хто його знав і любив. У воїна-захисника залишилися дружина, син і дві доньки.

45-річний солдат Володимир Єлістратов загинув 11 листопада від мінно-вибухової травми несумісної з життям, під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області. У загиблого Героя залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців, які втратили найдорожчих людей.

Співчуття Здолбунівській, Рівненській, Острозькій та Гощанській громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.






Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux