15 червня в громадах Рівненського району назавжди попрощалися із Захисниками України Сергієм Квасуном, Сергієм Ківінським, Володимиром Сувановим, Сергієм Овчаруком та Петром Павловським
опубліковано 15 червня 2023 року о 17:01

15 червня в громадах Рівненського району назавжди попрощалися із Захисниками України Сергієм Квасуном, Сергієм Ківінським, Володимиром Сувановим, Сергієм Овчаруком, Петром Павловським.

Жителі Острозької громади належно та гідно провели останньою життєвою дорогою загиблого 26-річного Захисника України Сергія Квасуна з села Українка.

Життя Захисника обірвалося 10 червня під час виконання бойового завдання внаслідок мінно-вибухової травми в районі населеного пункту Благодатне Донецької області.Поховали Героя в селі Українка.

Жителі селища Клевань гідно, з квітами та державною символікою, попрощалися й провели в останній шлях земляка Сергія Ківінського, 1979 року народження. Воїн загинув 8 червня в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. У Сергія залишилися батьки, брат, дружина, двоє дітей. Поховали Героя на кладовищі у рідному Клевані.

У Рівному попрощалися із загиблим Героєм Володимиром Сувановим, який народився в селі Бабин. Все свідоме життя Володимир жив і працював у Рівному. У травні 2023 року чоловік отримав повістку з викликом на службу. Від війни Володимир не ховався, бо знав, що захист держави – це честь для кожного чоловіка, тож пішов захищати країну. Спочатку служив на Волині, потім на Харківщині.

10 червня 2023 року 45-річний старший навідник мінометної батареї молодший сержант Володимир Суванов помер у районі міста Куп’янськ Харківської області. Поховали Воїна на території кладовища «Нове». У Володимира вдома залишилися батьки.

Малолюбашанська громада втратила ще одного відважного сина, Патріота, Героя, який мужньо захищав Україну та віддав за неї життя.

11 червня 2023 року від осколкового поранення голови, отриманого під час здійснення наступальних дій у районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області загинув житель села Мала Любаша, солдат Сергій Овчарук, 7 лютого 1980 року народження. Поховали Сергія 15 червня на території місцевого кладовища в селі Мала Любаша.

Корецька громада попрощалася із Захисником, молодшим сержантом Петром Павловським, 6 квітня 1985 року народження, жителем села Новий Корець. Петро Павловський помер 10 червня в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.

Наші мужні військові віддали життя за волю та мир в Україні, за кожного з нас, за малу та велику Батьківщину.

Ми всі у вічному боргу перед батьками, які виховали гідних Синів України, Патріотів.

Щиро просимо прийняти співчуття родинам, близьким людям, друзям, військовим побратимам, розділяємо з вами важкий біль від непоправних втрат.

Вічна світла пам’ять Воїнам.

Слава, вічна шана і честь військовослужбовцям Збройних Сил України Сергію Квасуну, Сергію Ківінському, Володимиру Суванову, Сергію Овчаруку, Петру Павловському!

Пам’ять про наших Героїв – Захисників України житиме у віках!

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

(у публікації використано інформаційні матеріали Острозької міської ради, Клеванської селищної ради, Рівненської, Корецької міських рад, Малолюбашанської сільської ради)



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux