14 листопада в Рівненському районі попрощалися із трьома захисниками
опубліковано 15 листопада 2022 року о 08:38

Герої повертаються додому…
14 листопада у Рівненському районі віддали шану та провели в останню путь трьох військовослужбовців, які поклали життя за Україну:  Олександра Дещинського зі Здолбунова, Миколу Бондарчука із с.Крилів Корецької громади та Олега Миколайчука з смт Оржів Клеванської громади.
34-річний солдат Олександр Дещинський героїчно загинув внаслідок артилерійського обстрілу  1 листопада поблизу населеного пункту Шевченко Донецької області. Олександр, хоч і не мав військового досвіду, з 6 березня поповнив лави Збройних Сил України. Спочатку навчання на полігоні, згодом на передову. Де служив Олександр рідні не знали, бо завжди казав, що він в тилу, де все добре та не стріляють. Вже потім батьки дізнаються, що все було зовсім по іншому і ці слова були для того, щоб вони не хвилювалися. 
Олександр народився та виріс у Здолбунові в родині, де крім нього ще росла старша сестра. Змалечку батьки виховували дітей поважати старших,  ніколи не лінуватися, шанувати працю інших, жити по совісті. З дитинства Олександр чув від батька історію, що його дідусь, Тихон Дещинський, у далекому 1941-му пішов на фронт, пройшов усю війну, був неодноразово пораненим. Вже біля Гамбурга зазнав важкого поранення і Перемогу зустрічав у госпіталі. Тихон Дещинський прожив 92 роки і все життя носив у собі осколки фашиських снарядів. Олександрові теж на долю випало стати на захист Вітчизни, тільки вже від рашистів. В грудні Герою мало б виповнитися 35 років.  Не вспів одружитись, хоча зустрів своє кохання. Навіки у смутку залишилися батьки, сестра, племінники, рідні та близькі…Його назавжди запам’ятають усміхненим, веселим, Сашка, який завжди жартував і ніколи не падав духом.
32-річний  солдат Микола Бондарчук загинув 11 листопада в боях за суверенність та незалежність України, під час виконання бойового завдання, на Миколаївщині. У цивільному житті в Миколи була дуже мирна професія, він був зубним техніком і допомагав людям мати гарні та щасливі посмішки. Навіть не встиг створити сім’ю, але коли розпочалася війна, одразу став на захист України, рідного дому, батьків та всього того, що любив та чим дорожив! 
34-річний солдат-розвідник Олег Миколайчук загинув 7 листопада при виконанні бойового завдання із захисту Батьківщини, внаслідок мінно-вибухової травми поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області. У мирному житті Олег працював за кордоном, а коли прийшла на українську землю московська орда – став на захист Вітчизни. Не дочекаються додому батьки сина, не зустріне кохана дівчина свого обранця…
Щирі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців, які поповнили Небесне військо.   
Співчуття Здолбунівській, Корецькій та Клеванській громадам, які втратили справжніх патріотів та  вірних захисників.
Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux