11 червня в Рівненському районі попрощалися із загиблими бійцями Леонідом Марцьохою, Олександром Охрімчуком та Дмитром Лютаком
опубліковано 11 червня 2022 року о 14:42

11 червня - трагічний день для Рівненського району: поховали у рідну землю троє її захисників – Леоніда Марцьоху, Олександра Охрімчука та Дмитра Лютака.

47-річний Леонід Марцьоха загинув при виконанні бойового завдання 6 червня на Донеччині. Військовослужбовець проживав у с.Злазне Головинської сільської ради та в мирному житті працював на деревообробному комбінаті ТОВ «ОДЕК-Україна», що в смт Оржів. Його односельчани говорять про нього з великою повагою, бо був хорошою людиною та добрим господарем. Любив землю та багато на ній працював, мав і трактора, і коня, ніколи не боявся роботи. Втратила доброго та вірного чоловіка дружина, бо став він справжнім татом для трьох її старших дітей, народили і спільну дитину. Коли розпочалася війна, не зміг Леонід Марцьоха спокійно залишатися вдома, знав, що йде захищати свою землю, дім, родину, все те, що здобув за життя важкою працею, що любив та цінував. Назавжди залишиться у пам’яті рідних та знайомих, як добрий та веселий, що не боявся ніякої роботи, дбав за сім’ю та її добробут.

22-річний військовослужбовець Дмитро Лютак загинув 5 червня біля м.Лозова Харківської області. Проживав Дмитро з матір’ю в с.Великий Мидськ Костопільської міської ради. 8 червня в цьому селі вже був багатолюдний похорон, бо в останню путь проводили Артема Рудику. Артем та Дмитро були не лише сусідами по вулиці, а й близькими друзями. Як розпочалася війна, хлопці вирішили стати на захист України. Разом вони вирушили у військкомат, хоч і боронили Україну на різних відрізках фронту, проте постійно зідзвонювалися та підтримували один одного. Поруч їх і поховали – двох друзів, сусідів, Героїв…

31-річний військовослужбовець Олександр Охрімчук загинув 5 червня під час мінометного обстрілу противником наших позицій у населеному пункті Врубівка Луганської області. Олександр Охрімчук народився та виріс у Здолбунові, тут створив свою сім’ю, з дружиною виховували донечку.

Олександр був хорошим батьком та чоловіком. У мирному житті працював далекобійником, а у вільний час завжди допомагав дружині, бо дуже любив та цінував свою сім’ю.

А 9 червня на Здоблунівщину прийшла страшна звістка – Олександр Охрімчук загинув …

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям Леоніду Марцьосі, Олександру Охрімчуку та Дмитру Лютаку, які віддали своє життя за Україну.



Начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux