1 лютого 2024 року Рівненський район провів останнім земним шляхом вісім Героїв
опубліковано 01 лютого 2024 року о 16:50

Одразу вісім Героїв, полеглих на полі бою, сьогодні, 01 лютого 2024 року, провели в останній путь у Рівненському районі.

Місто Рівне прощалося з воїном, який змінив театральні лаштунки на холодні окопи, ворожі обстріли, недоспані ночі зі зброєю у руках – молодим, талановитим та перспективним актором Рівненського академічного музично-драматичного театру Володимиром Федінчуком.

31-річний воїн Володимир Федінчук загинув 22 січня 2024 року на Донеччині.

Гощанська громада прощалася із двома Захисниками, що до останнього подиху хоробро боролися із окупантами – Михайлом Королем та Юрієм Зданевичем.

45-річний старший солдат, гранатометник із села Курозвани Юрій Зданевич загинув 22 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Роботине Запорізької області.

29-річний старший солдат, гранатометник із села Андрусіїв Михайло Король боронив Україну із 24 лютого 2022 року, так як на момент повномасштабного вторгнення рф служив за контрактом у лавах ЗСУ. Помер хоробрий воїн 24 січня 2024 року у одній із лікарень м.Дніпро від важких поранень отриманих у бою на Донеччині.

З двома полеглими воїнами прощалася Березнівська громада.

40-річний стрілець-помічник гранатометника із села Городище Сергій Микитюк поліг у бою 22 січня 2024 року на Запоріжжі. Захисник мужньо боронив рідну землю з квітня 2023 року.

57-річний солдат, водій автомобільної роти, мешканець села Поліське Володимир Кирчук боронив Україну з березня 2022 року. Війна підірвала здоров’я воїна і 27 січня 2024 року під час виконання службових обов’язків військовослужбовець ЗСУ помер у Донецькій області.

Олександрійську громаду теж не оминуло горе, там сьогодні прощалися із померлим Захисником Віталієм Шевчуком.

53-річний старший сержант - головний сержант автомобільної роти, мешканець села Забороль Віталій Шевчук боронив рідну землю з 26 лютого 2022 року. 29 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині воїн помер. Серце Захисника не витримало важкого фізичного та психоемоційного навантаження.

Здовбицька громада останнім земним шляхом провела воїна, якого життя забрала війна.

43-річний військовослужбовець Збройних Сил України, мешканець села Здовбиця Микола Климчук з початку повномасштабного вторгнення зі зброєю в руках захищав Україну. Воїн помер 24 січня 2024 року у одній із лікарень міста Полтава.

В жалобі сьогодні ще дві громади – Городоцька та Дядьковицька, адже прощалися із молодим та хоробрим воїном, який героїчно поліг на полі бою.

Жителі села Бронники «живим коридором» прощалися із загиблим на Запоріжжі 25-річним воїном Павлом Суворовим. Військовослужбовець проживав у цьому селі з дружиною та двома малесенькими дітками. Поховали Захисника у с.Верхівськ Дядьковицької громади, де він народився та жив до одруження.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux