1 червня громадськість міста Рівне віддала належну шану своєму Захиснику, назавжди попрощалася та провела в останню путь Михайла Попова
опубліковано 01 червня 2023 року о 16:20

     1 червня громадськість міста Рівне віддала належну шану своєму Захиснику, назавжди попрощалася та провела в останню путь Михайла Попова.

  Михайло народився у місті Рівне. Навчався в загальноосвітній школі № 11. Після школи вступив у Рівненське вище професійне училище № 1. У період 1990–1992 років проходив строкову військову службу.

Після училища він отримав права, від того і почалася любов до автівок. Коли повернувся з армії, почав працювати водієм. Відтоді фактично постійно був за кермом. До початку повномасштабного вторгнення працював водієм-експедитором у приватній пекарні. Коли Михайлу було 23 роки, він зустрів кохану жінку, створив сім’ю, а вже за 2 роки вони ростили улюблену донечку.

Михайло був добрим, товариським, любив історію світу, кіно, музику. Завжди веселий, любив жартувати, нікому не відмовляв у допомозі. А ще – справедливий, для нього все мало бути по-чесному, правильно.

З початком повномасштабного вторгнення рівнянин без вагань став до лав Територіальної оборони, боронив кордон нашої держави. Мав позивний «Байрактар». А за тим вирушив на передову. У січні 2023 року отримав поранення, але службу не покинув.


Він говорив, що не буде сидіти вдома і чекати, поки ворог прийде сюди, що краще сам піде воювати, захищати свою сім’ю, людей, країну. Тому й пішов добровольцем.

Був у Краматорську, Слов’янську, на самісінькому «нулі». Бойовий підрозділ, у якому служив Михайло, саме переїздив на нове місце дислокації військової частини, коли сталося непоправне, 50-річний солдат Михайло Попов помер 26 травня 2023 року в лікарні у Сумах від отриманої напередодні травми.


Людина честі та справедливості, Михайло воював за свою сім’ю, за народ, за країну, він до останнього відстоював ідеали, в які вірив усією душею та серцем.


Поховали Героя на території кладовища «Нове».


Вдома на Михайла чекали мама, дружина, донька, брат та бабуся.


Просимо прийняти наші щирі співчуття рідним, близьким людям, друзям, бойовим побратимам, розділяємо з вами горе від непоправної втрати.


Вічна світла пам’ять Воїну Михайлу.


Вічна слава, шана і честь військовослужбовцю Збройних Сил України Михайлу Попову!


Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


(у публікації використано інформаційні матеріали Рівненської міської ради)

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux