03 листопада у Рівненському районі попрощалися із трьома захисниками України, чиї життя обірвала війна: Юрієм Фурсяком, Вадимом Грищенком та Володимиром Пахольчуком
опубліковано 04 листопада 2022 року о 08:50

03 листопада у Рівненському районі попрощалися із трьома захисниками України, чиї життя обірвала війна: Юрієм Фурсяком із с.Городище Березнівської громади, Вадимом Грищенком з смт Гоща та Володимиром Пахольчуком із с.Івачків Здовбицької громади.

26-річний Юрій Фурсяк віддав своє життя за Україну 26 жовтня під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Новомайорськ Донецької області.

На прощання до його батьківського будинку прийшли рідні, друзі, знайомі, односельчани, бойові побратимі, всі хто знав, любив, шанував Юрія. Квітами був вкритий його останній шлях. Поховали Юрія на місцевому кладовищі в урочищі Вороновка. Біля могили відважного воїна під виконання присутніми Державного Гімну України пролунали залпи військового салюту на честь назавжди молодого загиблого Героя Юрія Фурсяка.

39-річний Вадим Грищенко загинув 25 жовтня в бою із російськими окупаційними військами в районі села Новосадове Донецької області.

Вадима назавжди запам’ятають добродушним, сміливим, безвідмовним, завжди готовим допомогти людям, справжнім патріотом України. В загиблого Захисника залишилися дружина та донька, які так і не дочекалися найріднішого з війни.

Попрощатись з Героєм, розділити біль непоправної втрати з рідними та провести в останню дорогу загиблого військовослужбовця прийшли жителі та керівництво громади, друзі, всі, хто знав та поважав Вадима.

37-річний Володимир Пахольчук служив за контрактом у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді Закарпатського легіону. Запоріжжя, Херсон, Луганськ, Піски - це ті міста, за звільнення яких боровся загиблий Герой.

21 жовтня, під час виконання бойового завдання біля м.Кривий Ріг, Володимир отримав важке поранення, а 31 жовтня серце Героя перестало битися. Поховали Володимира Пахольчука з почестями на місцевому кладовищі в с. Івачків. У Героя лишилася маленька донечка, дружина та батько.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців, які втратили найдорожчих людей.

Співчуття Березнівській, Гощанській та Здовбицькій громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux